Elsloo : vakantiewoning ,”de Boswachterij”(4 persoons).

Gelegen op particulier terrein vindt u dit onlangs verbouwde vakantiehuis “De Boswachterij” net buiten het dorp Elsloo. Rustig gelegen achter een woonboerderij vindt u dit leuke huisje. De vakantiewoning heeft een ruime woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers en een badkamer. Het huisje heeft een eigen terras en een schuurtje voor de fietsen.

Prachtige net gerenoveerde salonwagen op het mooiste plekje van de camping.

De salonwagen heeft een mooie woonkamer met open keuken ,een luxe douchecabine ,toilet en slaapkamer,een eigen tuintje,met tuinset.Geschikt voor 2 personen (evt 4 door de slaapbank in de woonkamer),kinderen kunnen evt een tentje erbij zetten om in te slapen

 

 Op het terrein is parkeerruimte voor uw auto. In het dorp Elsloo is een fietsenwinkel waar je fietsen kan huren. Vanaf het huisje fiets je zo het Drents-Friese wold in. In het naastgelegen dorp Makkinga vindt u een landbouwmuseum. Van mei tot oktober is er op de laatste zaterdag van de maand een grote antiek en rommelmarkt in het dorp Makkinga. Op 8 kilometer ligt het dorp Oosterwolde met alle voorzieningen (waaronder een subtropisch zwembad). Op korte afstand begint het nationaal park “Het Drents Friese Wold” (groot aaneengesloten natuurterrein bestaande uit bos, heide, vennen en stuifzandduinen). In het toeristische dorp Appelscha vindt u een mooi attractiepark, een kinderboerderij, vele restaurants, kamelenmarkt(toeristische 2e hands markt) en een openlucht bosbad. Het knusse vakantiehuisje is zeer geschikt voor natuurliefhebbers en rustzoekers.


Minicamping, Elsloo, Camping, Dennenhoeve, Drents-Friese Wold, Familie camping, Familie minicamping